csen
TOP BĚŽECKÉ AKCE 2017

TOP BĚŽECKÉ AKCE 2017

Ve středu 31.1. 2018 se v pražské Galerii Zlatá husa sešli zástupci Českého atletického svazu a pořadatelé nejvýznamnějších běžeckých akcí roku 2017. Konalo se zde již tradiční, prestižní ocenění TOP běžeckých akcí v České republice za rok 2017.

Při ceremoniálu nechyběla ani patronka projektu Jarmila Kratochvílová či členové Zlatého klubu českých vytrvalců. Patnáct organizačních týmů (ve třech kategoriích – seriál, akce, závod) představuje téměř sto tisíc dokončivších účastníků starších 15 let, přesně 96 859 běžců, kteří se v loňském roce zúčastnili některého z oficiálních běhů u nás.
V kategorii TOP běžecká akce získal skvělé 3. místo OlfinCar Hradecký půlmaraton a ČSOB Maraton Hradec Králové, kterého se v soutěžních bězích zúčastnilo 1690 závodníků. K nim ještě nutno připočítat 400 účastníků charitativního Kingspan Běhu proti rakovině a další stovky dětí v dětských závodech a je jasné, že podzimní běžecká akce v Hradci Králové, která v roce 2017 oslavila pátý ročník, patří mezi nejvýznamnější (nejen) běžecké akce v ČR.

Sportvisio Oceneni TOP 10

zpátky nahoru

F I Y